Wedstrijdverslag S.P.S. E2 - N.V.S. E2

Vorige

S.P.S. E2 - N.V.S. E2 (competitie)

Verlies S.P.S. E2

We spelen vandaag een thuiswedstrijd tegen de koploper N.V.S. We weten dat het een pittige tegenstander is en de leiders vertellen de spelers dat ze flink aan de bak moeten.

S.P.S. gaat van start, en we gaan gelijk goed voetballen. We zetten zelfs N.V.S. onder druk, maar ze staan goed te verdedigen. Helaas kunnen we het goede spel niet vasthouden. Mascha slaat de bal nog knap weg, maar die valt voor de voeten van een speler van N.V.S.; 0-1. S.P.S. laat zich niet uit het veld slaan, en gaat aanvallen. Er volgen diverse schoten op het doel van N.V.S., maar zij hebben een hele goede keeper die alles tegen houdt. Wat we ook proberen het lukt niet. Dan valt er een doelpunt voor N.V.S., een speler gaat goed door tot de bal op de achterlijn ligt en hij schiet deze knap binnen 0-2. Hier kan Mascha niets aan doen. Dat is ook de ruststand.

1

Foto 1: Joeri.

2

Foto 2: Tiemo.

3

Foto 3: Artjan.

De leiders geven aan dat we niet slecht voetballen, maar we gaan teveel voor eigen succes. Als we in de tweede helft meer gaan overspelen, dan moet het lukken.

De tweede helft geeft hetzelfde beeld als de eerste helft. S.P.S. vol in de aanval, maar we komen weer niet tot scoren. We spelen nog steeds niet goed over en we hebben te maken met een uitstekende keeper van N.V.S., die zijn team er doorheen sleept. Dan volgt er balverlies en de spits van N.V.S. schiet de bal in de kruising: 0-3. Mascha is kansloos.

4

Foto 4: Mathijs.

5

Foto 5: Milan.

6

Foto 6: Noah.

We hadden vandaag zeker een punt verdiend. Dat beamen de sportieve begeleiders van N.V.S. ook. Na het nemen van de penalty’s volgt er nog een ludieke actie van Naud van Kempen. Hij heeft omdat assistent-leider Mustafa vandaag jarig is, een shirt met gefeliciteerd Mustafa erop gemaakt. Hij wilde dat alleen laten zien als hij zou scoren. Mustafa kon dit erg waarderen.